Főszereplők:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. december 29., szerda

A fiók

Dimitris Stefanos legjobb barátja, szinte születésük óta elválaszthatatlanok. Szomszédaink voltak a városban, amíg el nem költöztünk, de természetesen azóta is tartjuk a kapcsolatot. A nyáron egy éjszaka itt aludt nálunk, Stefanos szobájában: Stefanos ágya alatt van még egy kihúzható ágy, ott szállásoltuk el. Akkor csak furcsának tartottam, hogy Dimitri egész éjjel egy szemhunyásnyit nem aludt, de nem is foglalkoztunk mélyebben a dologgal. Egészen a tegnapi napig, amikor kiderült az álmatlanságának oka. Szóba került ugyanis, hogy a szilveszter estét nálunk töltenék a szüleivel, és ha nagyon elálmosodnának a gyerekek, akkor akár be is mehetnek aludni. Erre Dimitri felháborodottan felkiáltott:
- Azt már nem, nem fogtok engem megint a fiókba rakni, hogy ott aludjak!!! 
Itt megvilágosodott minden, kiderült, hogy akkor éjjel azért nem aludt, mert mélységesen fel volt háborodva az őt ért vélt sérelem miatt :-D Potyogott a könnyünk a röhögéstől, miközben elmagyaráztuk neki, hogy az nem fiók, hanem a kihúzható ágy. Végül belenyugodott, mert elfogadta az ötletet, hogy még egyszer nálunk aludjon.

Nem pont ugyanilyen, de valami hasonló bútor van Stefanos szobájában, az ágy alatt kihúzható még egy ágy, ezt nézte fióknak Dimitri :-D   Kép forrása:
http://www.portokalidis.gr/index.php/cPath/23



Nincsenek megjegyzések: