Főszereplők:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. május 31., hétfő

Mozgalmas hétvége

Igen, az elmúlt két napon még a szokásosnál is kevésbé unatkoztunk :-)) Na nem  mintha máskor lenne időnk unatkozni, de most még annyira sem volt! Stefanos születésnapját tartottuk szombaton, itthon, a kertünkben, és persze erre már napokkal előbb el kellett kezdeni a készülődést. Na nem egészen most van neki a szülinapja, hanem majd csak egy hét múlva lesz, de akkor mi már Magyarországon leszünk!!! Persze ott is megünnepeljük majd, de itt is meg szerette volna a barátaival. Idén végre kihasználtuk a  nagy kert adta lehetőséget, és jó nagy bulit csaptunk :-)) Persze jól el is fáradtunk a nagy készülődésbe, meg az izgalomba, de azt hiszem, megérte. A magunk nevében mondhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat, remélem, a többiek is így gondolták! A gyerekek biztos: nekik gyerektársaság legyen, aztán a többi amúgy sem számít :-)) 
A sok szó helyett inkább következzenek a képek:



A torta a kedvenc focicsapatának, a thessaloniki-i PAOK FC-nek a szimbólumát viseli. Hiába, "öregszik" a fiam, tavaly még mesefigurás tortát választott, idén már szurkolóit...





Másnap, vagyis ma pedig másik fontos programunk volt: Stefanos első koncertje!!! A zeneiskola, ahova szeptember óta jár, most tartotta a bemutatkozó buliját, és stílszerűen a nebulókból összetoborzott zenekar játszott. Stefanos - elfogultság nélkül mondhatom - a zeneiskola egyik nagy reménysége, a tanára odáig van tőle. Ahhoz képest, hogy csak néhány hónapja jár dobolni, tényleg nagyon ügyes, rengeteget fejlődött, van érzéke a dologhoz :-)) Mondjuk már kiskorától látszott rajta, amikor ritmikusan püfölte az edényeimet a fakanállal :-D Nos, nem mintha az igazi dobnak kellemesebb hangja lenne bent a lakásban, de ha tényleg jól csinálja valaki, azért az elviselhető :-)) A lányok sokszor nekiállnak táncolni, amikor  a bátyjuk gyakorol! Szóval nem reménytelen eset... Remélem. Mert néha egy kicsit lusta ám, úgy kell noszogatni, hogy gyakoroljon, de hát gyerekből van! Talán a mai koncert sikere után még inkább kedvet kap. Miután a nebulók befejezték a koncertet, egy profi helyi zenekar vette át a közönség szórakoztatását, nos, itt Stefanos azért beismerte, hogy igen, van még mit tanulnia :-))
Különben nem véletlen, hogy ilyen érzéke van a gyereknek a zenéléshez, "nagy" zenész családból származik :-D Édesapám és én is hegedülni tanultunk gyerekkorunkban, az már más téma, hogy nem fejlesztettük tovább ezt a tudást. De édesapám és az öccse zenekart is alapítottak fiatal korukban, gitároztak mindketten, és '60-as, '70-es évek slágereit játszották. Megvan tehát a zenei múlt a családban. Stefanos egészen kicsi korától érdeklődést mutatott a zene iránt, már pár hónaposan is úgy rázta a popsiját a ritmusra, ha zenét hallott, mint aki erre született. Jelenleg azt tervezi, hogy nagy rocksztár lesz :-D Kívánom neki, hogy elérje, amit szeretne, és több generáció beteljesületlen álmát valóra váltsa ezzel :-)) Persze az a lényeg, hogy az ő álma is ez legyen, nem azért, mert mi ezt szerettük volna!
Na de most jöjjenek a képek (ígérem, fogok feltölteni videót is, csak sajnos nem túl jó minőség, várok, hátha találok jobbat):






Nincsenek megjegyzések: